FAQ

Veelgestelde vragen over onze werkzaamheden, vergunningen en meer!

Veelgestelde vragen

Op www.omgevingsloket.nl kunt u de vergunningscheck uitvoeren op uw eigen adres. Wilt u dit liever aan ons overlaten? Neem dan contact op!

De basis aanbouw is al binnen 10 werkdagen uitgevoerd. Van start tot oplevering zorgt Ribouw voor een snelle en kwalitatief uitstekende aanbouw waarbij overlast en rommel tijdens de verbouwing tot een minimum beperkt blijft.

Op de volgende onderdelen van de aanbouw is een garantie van toepassing.

Constructieve onderdelen van de
aanbouw zoals fundering, metsel-
werk, wand en dakconstructie
5 jaar garantie
Dakbedekking 10 jaar garantie
Beglazing 10 jaar garantie
Loodgieterwerkzaamheden 2 jaar garantie
Zonwering en uitvalschermen 5 jaar garantie
Houten kozijnen 10 jaar garantie
Hang- en sluitwerk houten kozijnen 1 jaar garantie
Kunststof kozijnen 10 jaar garantie
Hang- en sluitwerk kunststof kozijnen 5 jaar garantie
Daklicht 5 jaar garantie
Glas daklicht 10 jaar garantie
Elektrische installatie 1 jaar garantie

 

Mochten er toch nog kleine onvolkomenheden zijn na oplevering, dan herstellen wij die kostenloos binnen drie maanden.

De CAR/AVB-verzekering

De CAR/AVB-verzekering is een combinatie van de doorlopende CAR-verzekering (Construction All Risk) en een Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB). Deze verzekering is voor aannemers in de bouw van woningen en kantoren. De CAR-verzekering verzekert de schade tijdens de bouwactiviteiten. Met de AVB-verzekering bent u ook verzekerd tegen schade, die u bij anderen veroorzaakt buiten het bouwterrein. Uiteraard bouwt Ribouw onder deze CAR/AVB verzekering

Koop nu de aanbouw van je dromen en betaal in termijnen!

Een uitbouw van Ribouw-aanbouw is een prima investering voor de toekomst. De extra ruimte draagt al meteen bij aan u woongenot en het rijke gevoel van vrijheid van leven. Daarnaast is de kans groot dat je huis sneller, en voor een betere prijs, verkoopt. Uw huis is namelijk flink meer waard geworden (dus vergeet u niet om uw opstalverzekering aan te passen?).

Een uitbouw is een waardeverhogende investering in u woning. Naast contante betaling kun u besluiten tot betaling via uw hypotheek of financiering. De rente staat in Nederland nog steeds relatief laag. Het kan dus heel slim zijn om uw overwaarde niet vast te laten zitten, maar te gebruiken voor iets waar u iedere dag plezier van hebt!

Gespreide betaling, snel geregeld.

Ribouw-aanbouw biedt u de mogelijkheid de aanschafprijs van de uitbouw te spreiden door middel van bemiddeling in het adviseren van de juiste hypotheek. Op deze manier kunt u snel van de uitbouw genieten.

Bovendien betaalt de belastingdienst mee aan uw uitbouw: iedere euro rente die u steekt in de uitbouw, inclusief bijvoorbeeld een houten of stenen vloer, designradiator of plafondafwerking, mag u fiscaal van uw inkomstenbelasting aftrekken!

Contact

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur telefonisch of per e-mail contact met u op.    • Ruime ervaring met het doen van aanbouwen
    • Afhandeling van eventuele vergunningen
    • Goed en duidelijk contact over de voortgang