Dakkapel

U wilt groter wonen en denkt aan een verhuizing of een verbouwing? Overweeg dan eens een dakkapel van Ribouw.

  • Ruime ervaring met het doen van dakkapels
  • Afhandeling van eventuele vergunningen
  • Goed en duidelijk contact over de voortgang

Dakopbouw in combinatie met verbouw woning

In de praktijk wordt tijdens het uitbreiden van de woning met een dakopbouw ook veel de slaapkamer/zolder aangepast en/of gerenoveerd. Hierbij kunt u denken aan het stuken van de wanden, spackspuiten van de wanden, aanpassen van de vloer, zodat het één geheel wordt met de dakkapel. Hierdoor is alles weer helemaal representatief en met extra woonruimte.

Wat biedt Ribouw?

  • Uitstekende kwaliteit; hieronder verstaan wij het gebruik van de beste materialen, optimaal advies aan u en minimale overlast tijdens de uitvoer van de werkzaamheden.
  • Ruime ervaring met het doen van aanbouwen.
  • Aantrekkelijke voordelen wanneer anderen gelijktijdig met u een aanbouw in de buurt willen uitvoeren.
  • Afhandeling van eventuele vergunningen, u kunt zelf kijken op omgevingsloket of u aanbouw vergunnings vrij is.
  • Een goed en duidelijk contact over de voortgang tijdens de verbouwing.
  • Bij Ribouw kunt u met uw aanbouw alles in één hand houden! Want ook de onderstaande opties kunt u door ons laten uitvoeren;

Stukadoors werkzaamheden, CV installatie, Elektrische installatie, Tegelwerk, Ontwerpen/Tekenwerk, Zon en Insectenwering, Overige wensen..

Kozijnen

Hout

Met hout haal je letterlijk de natuur in huis. Van dit warme materiaal met haar sfeervolle uitstraling blijf je genieten. Door het gebruik van de beste kwaliteit tropisch hardhout en de intensieve voor- en nabehandeling heeft het product relatief weinig onderhoud nodig. Kies je voor hout dan kies je bewust voor natuurlijke schoonheid.

Kunststof

De huidige kwaliteit en uitstraling van kunststof kozijnen is tegenwoordig niet van echt hout te onderscheiden. Door de vele mogelijkheden in kleur en structuur kunnen kunststof kozijnen naar uw wensen worden aangepast. Kunststof is onderhoudsvriendelijk en ongevoelig voor vocht- en lichtinvloeden.

Aluminium

Aluminium past perfect bij de hedendaagse architectuur, maar is ook ideaal bij een klassieke woning. Het is sterk, stabiel, roestvrij en oogt slank. Door de thermische kwaliteiten heeft het weer geen invloed. Onze aluminium producten zijn verkrijgbaar in een scala aan kleuren of kleurcombinaties, waardoor u altijd iets passends vindt bij uw huis.

Offerte aanvragen

Bel voor een vrijblijvende afspraak, wij kunnen dan uw wensen doornemen en de mogelijkheden bespreken en u ontvangt een vrijblijvende offerte op maat.

Contact

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur telefonisch of per e-mail contact met u op.