Dakopbouwen

U wilt groter wonen en denkt aan een verhuizing of een verbouwing? Overweeg dan eens een dakopbouw van Ribouw.

  • Ruime ervaring met het doen van dakopbouwen
  • Afhandeling van eventuele vergunningen
  • Goed en duidelijk contact over de voortgang

Soort dakopbouw?

  • Bij een platdakwoning is een dakopbouw over de gehele verdieping een mooie optie, hierdoor krijgt u een stuk meer leefruimte.
  • Ook is het mogelijk om een bestaande ruimte welke zich niet over de volledige breedte of lengte van de woning bevind uit te breiden met een dakopbouw.
  • Een bestaand dakterras is ook een goede optie voor een extra slaap of hobbyruimte.
  • Een nokverhoging is toepasbaar bij een pannendak.

Dakopbouw in combinatie met verbouw woning

In de praktijk wordt tijdens het uitbreiden van de woning met een dakopbouw ook veel de slaapkamer/zolder aangepast en/of gerenoveerd. Hierbij kunt u denken aan het stuken van de wanden, spackspuiten van de wanden, aanpassen van de vloer, zodat het één geheel wordt met de dakkapel. Hierdoor is alles weer helemaal representatief en met extra woonruimte.

Kozijnen

Hout

Met hout haal je letterlijk de natuur in huis. Van dit warme materiaal met haar sfeervolle uitstraling blijf je genieten. Door het gebruik van de beste kwaliteit tropisch hardhout en de intensieve voor- en nabehandeling heeft het product relatief weinig onderhoud nodig. Kies je voor hout dan kies je bewust voor natuurlijke schoonheid.

Kunststof

De huidige kwaliteit en uitstraling van kunststof kozijnen is tegenwoordig niet van echt hout te onderscheiden. Door de vele mogelijkheden in kleur en structuur kunnen kunststof kozijnen naar uw wensen worden aangepast. Kunststof is onderhoudsvriendelijk en ongevoelig voor vocht- en lichtinvloeden.

Aluminium

Aluminium past perfect bij de hedendaagse architectuur, maar is ook ideaal bij een klassieke woning. Het is sterk, stabiel, roestvrij en oogt slank. Door de thermische kwaliteiten heeft het weer geen invloed. Onze aluminium producten zijn verkrijgbaar in een scala aan kleuren of kleurcombinaties, waardoor u altijd iets passends vindt bij uw huis.

Offerte aanvragen

Bel voor een vrijblijvende afspraak, wij kunnen dan uw wensen doornemen en de mogelijkheden bespreken en u ontvangt een vrijblijvende offerte op maat.

Contact

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur telefonisch of per e-mail contact met u op.