Aanbouw

Groter wonen? Overweeg dan eens een aanbouw van Ribouw! U krijgt meer leefruimte, meer vierkante meters en een directe waardevermeerdering van uw woning. Met een minimum aan overlast en rommel en een maximum aan resultaat en kwaliteit!

Aanbouw laten plaatsen door een specialist?

U wilt groter wonen en denkt aan een verbouwing? Dan hebben wij de basis aanbouw van Ribouw voor u. Dit is een zeer compleet all-in pakket die we voor een gegarandeerde prijs kunnen aanbieden. Hiervoor hoeft u alleen op offerte aanvragen te klikken. Wilt u extra’s op uw aanbouw zoals kunststof kozijnen, lichtstraten of vloerverwarming? Geef dit dan aan in uw offerte aanvraag. Kortom, vraag snel en vrijblijvend een offerte aan en denk mee hoe uw aanbouw er uit gaat zien!

De basis aanbouw is al binnen 10 werkdagen uitgevoerd. Van start tot oplevering zorgt Ribouw voor een snelle en kwalitatief uitstekende aanbouw waarbij overlast en rommel tijdens de verbouwing tot een minimum beperkt blijft. Deze korte tijd en hoge kwaliteit van aanbouwen wordt gewaarborgd door het prefabriceren van de materialen in onze werkruimte. Het maken van de aanbouw gebeurt dan niet in uw tijd maar in de onze en het weer is ook geen verstorende factor meer. Hiermee voorkomt u verrassingen achteraf.

  Dit formulier gebruikt Akismet om spam te verminderen. Leer hoe je gegevens worden verwerkt.

  Offerte aanvragen

  Vraag binnen 1 minuut een offerte aan door op offerte aanvragen te klikken. Standaard wordt dan de basis aanbouw weergegeven, in het minste geval hoeft u dus alleen de grootte van de aanbouw en uw gegevens in te vullen. Echter Ribouw houdt ook rekening met uw wensen, loop daarom de verschillende tabbladen door, denk mee en geef aan wat u het mooist vindt. Wanneer u de aanvraag verzend wordt er direct een offerte berekend van uw aanbouw en naar u toegemaild. Wanneer u interesse toont zal aansluitend een bezoek met onze vertegenwoordiger worden ingepland om alle details door te nemen. Mocht u toch nog vragen hebben neem dan contact op.

  Contact

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur telefonisch of per e-mail contact met u op.   • Duidelijke afspraken
   • Ontzorgd worden door een Professional
   • 13 jaar ervaring