headerTop

Kozijnen? Ribouw!

 

Ribouw heeft een bijzonder veelzijdig leveringsprogramma wat bestaat uit;

 

 

 

 

Hout.

 

Met hout haal je letterlijk de natuur in huis. Van dit warme materiaal met haar sfeervolle uitstraling blijf je genieten. Door het gebruik van de beste kwaliteit tropisch hardhout en de intensieve voor- en nabehandeling heeft het product relatief weinig onderhoud nodig. Kies je voor hout dan kies je bewust voor natuurlijke schoonheid.

 

Kunststof.

 

De huidige kwaliteit en uitstraling van kunststof kozijnen is tegenwoordig niet van echt hout te onderscheiden. Door de vele mogelijkheden in kleur en structuur kunnen kunststof kozijnen naar uw wensen worden aangepast. Kunststof is onderhoudsvriendelijk en ongevoelig voor vocht- en lichtinvloeden.

 

Aluminium.

 

Aluminium past perfect bij de hedendaagse architectuur, maar is ook ideaal bij een klassieke woning. Het is sterk, stabiel, roestvrij en oogt slank. Door de thermische kwaliteiten heeft het weer geen invloed. Onze aluminium producten zijn verkrijgbaar in een scala aan kleuren of kleurcombinaties, waardoor u altijd iets passends vindt bij uw huis.

 

Vaste ramen, draai ramen, draai/kiep ramen, hef/schuifpuien, kiep/schuifpuien, kozijnen met openslaande deuren, hiervoor bent u bij Ribouw op het juiste adres.

 


 

Offerte.

Bel voor een vrijblijvende afspraak, wij kunnen dan uw wensen doornemen en de mogelijkheden bespreken en u onvangt een vrijblijvende offerte op maat.

 

 

 

 

 

Direct contact opnemen